
Payroll voor de horeca
3 voordelen van payroll in de horeca
De zon begint weer te schijnen en de terrassen lopen vol. Het worden weer drukke tijden in de horeca. Als horeca ondernemer gaat uw hart hier ongetwijfeld sneller van kloppen. Samen met uw team de gasten een fijne tijd bezorgen is immers het mooiste dat er is. Het is hard werken, maar het geeft ook veel voldoening. Het enige wat wel jammer is, is alle administratie die op uw bordje terecht komt door het grote aantal tijdelijke contracten. Zo komt u aan het ondernemen eigenlijk niet meer toe. Gelukkig is er een oplossing: payroll in de horeca! In dit blog vertellen we u over de drie grootste voordelen van payroll in de horeca.
1.Meer tijd om te ondernemen
Met payroll komt uw personeel op papier in dienst bij de payroll maatschappij. Dit scheelt u veel administratie met alle tijdelijke contracten in het hoogseizoen. Zo heeft u juist tijdens de drukste periode van het jaar mooi de handen vrij om leiding te geven aan uw team en te ondernemen.
2.Ziekte en arbeidsongeschiktheid
Met payroll draagt u niet alleen de salarisadministratie over, maar ook zaken als
ARBO, pensioen en verzekeringen. Zo heeft u naast minder administratie ook minder verantwoordelijkheid.
3.Alle kennis binnen handbereik
CAO’s, arbeidsvoorwaarden en ARBO, zomaar drie onderwerpen waar u als ondernemer mee te maken krijgt. U heeft er bijna een dagtaak aan om goed op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen. De specialisten van een payrollmaatschappij zijn beroepshalve altijd volledig op de hoogte van de huidige regelgeving. Zij weten exact hoe en wanneer ze moeten handelen. Zo is uw werkgeverschap in goede handen terwijl u er zelf geen omkijken naar heeft.
Het juiste payrollbedrijf
Kies bij payroll in de horeca altijd voor een payrollbedrijf met ervaring in de horecabranche. Zo weet u zeker dat ze goed op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen, de CAO en de geldende regelgeving.
Vond u dit een interessant artikel? Misschien heeft u dan ook interesse in ons artikel over de voordelen van hoekbanken in de horeca.